Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Cosmic Teippaus Ky | Y-tunnus: 2474726-4 | Välitie 24 77350 Montola | myynti@cosmicteippaus.com | 0505912240

AURINKOKALVO

ENVIRO NEUTRAL aurinkokalvo 

Auttaa pitämään kiinteistön viileänä kesällä sekä lämpöisenä talvella. Enviro Neutral kalvo on lähes huomaamaton toisin kuin useat aurinkokalvot. Kalvo vähentää häikäisyä ja auringon lämpöenergiaa pitäen lasin näkymän kirkkaana niin sisältä kuin ulkoakin. Kalvon pinta ei ole heijastava tai peilaava. 

Estää 61% auringonvalon lämpösäteilystä.
Auringonvalon häikäisyn esto 62%.
UV-säteilyn esto 98% vähentäen huomattavasti kalusteiden, tekstiilien jne haalistumista.
Vähentää lämmönhukkaa talvella 30%. 

Pyydä tarjous!

 

LÄMPÖKALVO

ENVIRO CLARITY E-LOW kirkas lämpökalvo. 

Enviro Clarity e-low on täysin kirkas ja peilaamaton kalvo joka on suunniteltu nimenomaan vähentämään lasin läpi aiheutuvaa lämpöhukkaa talvisaikaan. Kalvo on vanhojen ikkunoiden uusimiselle se taloudellisempi vaihtoehto ja heijastamalla sisältä ulospäin pyrkivää lämpöä takaisin huoneeseen se vähentää lasin läpi tapahtuvaa lämpöhukkaa jopa 66%. Kalvo toimii myös toiseen suuntaan eli auttaa vähentämään kesäisin aurinkoenergian lämpöä, mutta koska kalvo on täysin kirkas, teho tummennettuihin kalvoihin verrattuna (tumma väri sitoo lämpöä) on heikompi. Clarity e-low lämpökalvo on markkinoiden johtava, aurinkokalvojen pohjalta kehitelty, lämpöhukan estämiseen keskittyvä kalvo. 

Kalvo vähentää lämpöhukkaa jopa 66%.
UV-säteilyn esto on 99% vähentäen huomattavasti kalusteiden, tekstiilien jne haalistumista. 

Koska kalvo on kirkas, on se helppo asentaa myös itse. Toimitettavan kalvon leveys on 1524mm.

 

Pyydä tarjous kohteellesi, joko toimitettuna tai asennettuna!

 

 

HIEKKAPUHALLUSJÄLJITELMÄT

Hiekkapuhallusjäljitelmäteippi (maitolasi), jossa pysyvä akryyliliima. Soveltuu erilaisten lasipintojen, kuten ikkunoiden, ovien tai seinien somistamiseen. Hiekkapuhalluskalvo antaa asennettuna lasille modernin hiekkapuhalletun ilmeen. Kalvo ei estä valon läpäisyä joten loistava valinta lasipintaan jossa halutaan lisätä yksityisyyttä luonnollista valoa kuitenkaan vähentämättä. Hiekkapuhalluskalvo voidaan asentaa sellaisenaan tai halutessa siihen voidaan leikata tekstiä tai kuvioita.

 

MUUT KALVOT

Peilikalvot

Peilikalvo on nimensä mukaisesti peilaava pinnaltaan ja antaa erinomaisen näkösuojan ulkoa päin jättäen näkymän sisältä ulos kirkkaaksi mutta lievästi tummennetuksi. Näiden kalvojen peilaus toimii valon säteiden vaikutuksesta, jonka vuoksi pimeällä huoneen ollessa kirkkaasti valaistu ilmiö voi muuttua ainakin osittain käänteiseksi. Peilikalvot heijastavat myös auringon lämpöenergiaa pois lasin pinnalta pitäen huoneen viileämpänä. 

Tummat aurinkokalvot

Yllä mainitun Enviro Neutralin lisäksi aurinkokalvoja on myös saatavilla tummempina sävyinä. Näkyvyys sisältä ulos säilyy hyvänä mutta kalvo estää osittain näkymän sisälle tummennuksen sävystä riippuen. värjätyt kalvot toimivat siten, että ne imevät itseensä lämpöä. Väri imee aurinkoenergiaa lasin pinnassa, mikä vähentää sen siirtymistä huoneeseen. Tummemmat värisävyt imevät itseensä enemmän lämpöä. 

Turvalasikalvot

Turvakalvo on täysin kirkas ja huomaamaton. Lasin rikkoutuessa sirpaleet jäävät kiinni kalvoon ja estävät näin vakavia loukkaantumisia. Kalvo antaa myös suojaa ilkivaltaa sekä varkauksia vastaan, kalvolla suojattua lasia on huomattavasti hankalempaa rikkoa, kalvo tekee lasista erittäin kestävän ja sitkeän.

Ilkivaltakalvot

Ilkivaltakalvo (Anti Graffiti) on täysin kirkas ja huomaamaton kalvo. Grafiittien puhdistaminen normaalilta lasipinnalta on hyvin työlästä, mutta ilkivaltakalvon pinnalta ne lähtevät vaivattomasti normaaleilla ikkunanpuhdistusaineilla kalvon pinnan ansiosta joka on eritoten kehitetty hylkimään likaa, maaleja, tusseja jne.