Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Cosmic Teippaus Ky | Y-tunnus: 2474726-4 | Välitie 24 77350 Montola | myynti@cosmicteippaus.com | 0505912240

TARRAT

Käyttötarkoituksesta riippuen materiaali pitkäkestoiseen sisäkäyttöön, lyhytkestoiseen ulkokäyttöön tai pitkäkestoiseen ulkokäyttöön. Tulostettuna, laminoituna tai vinyylistä leikattuna. Asennettuna tai ilman.

Myös heijastavat kalvot.

Varoitustarrat, mainostarrat, yrityksen logot, sisustustarrat..

 

Logotarrat, tulostettu, laminoitu ja muotoonleikattu, pitkäkestoiseen ulkokäyttöön.Logotarrat, tulostettu, laminoitu ja muotoonleikattu, pitkäkestoiseen ulkokäyttöön.

Sisustustarrat, erittäin vahva liima, pysyy myös maalipinnallaSisustustarrat, erittäin vahva liima, pysyy myös maalipinnalla Heijastava tarrakalvo. Väreinä punainen, musta, valkoinen ja keltainen.Heijastava tarrakalvo. Väreinä punainen, musta, valkoinen ja keltainen.

 

 

 

 

 

 

 

 

KYLTIT

Käyttötarkoituksesta riippuen materiaalina joko dibond, kennolevy tai pcv-levy.

Esim. työmaakyltit, varoituskyltit.

Työmaakyltit, kennolevy. Laminoitu tuloste pitkäaikaiseen ulkokäyttöön.Työmaakyltit, kennolevy. Laminoitu tuloste pitkäaikaiseen ulkokäyttöön. Työmaakyltit kennolevyllä. Laminoitu tuloste pitkäaikaiseen ulkokäyttöön.Työmaakyltit kennolevyllä. Laminoitu tuloste pitkäaikaiseen ulkokäyttöön.Varoituskyltit, tuloste pvc-levyllä, sisäkäyttöön.Varoituskyltit, tuloste pvc-levyllä, sisäkäyttöön.