Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pikkupräntti joka olisi silti hyvä lukea.

Jatkamalla yhteydenpitoa hyväksyt ja ymmärrät alla olevat ehdot ja ohjeet.

TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua vielä mihinkään. Riippuen saatavilla olevasta infosta, voimme antaa työlle joko jämptin hintatarjouksen, hintahaitarin jossa ääripäinä arvioitu pahin ja paras lopputulema tai sitten hinta-arvion joka tarkentuu todelliseen muotoonsa vasta työn valmistuessa. Arvio voi myös poiketa huomattavasti lopullisesta kustannuksesta, mutta yleensä saamme arvion hyvin lähelle todellista lopullista hintaa.

Tarjous on voimassa 14päivää tarjouksen antamisesta tai asiakkaan tarjouspyynnössä mainitsemaan päivämäärään saakka. Työ tulee voida aloittaa tarjouksen hyväksymishetkestä alkaen, mikäli työn aloitusajankohta on joku muu se täytyy mainita tarjouspyynnössä.

TYÖN KUSTANNUKSET

Antamamme tarjoukset/arviot sisältävät kaikki työhön liittyvät kustannukset ellei toisin mainita.

Jatkamalla yhteydenpitoa tarjouksen antamisen jälkeen, vahvistat tarjouksen hyväksymisen sekä suunnitteluprosessin aloittamisen. Lisäkysymykset tarjouksen yksityiskohtiin eivät toki vielä aloita prosessia mutta esimerkiksi pyytämällä työstä visuaalia nähtäväksi katsotaan tarjouksen hyväksymiseksi.

Tarjouksen/arvion olettamuksena on keskimääräinen suunnittelutyö joka on esimerkiksi autoteippauksissa 2-3 teippausmallia ja yhteen niistä muutostyöt.  Todellinen suunnittelutyö riippuu täysin kohteesta. Suunnittelutyön veloitus on 40€ alv0 / tunti. Vaikka asiakas päättäisi keskeyttää prosessin niin siihen mennessä kertyneet suunnittelukustannukset peritään täysmääräisinä.

Tilauksen peruuttaminen tai muuttaminen kesken prosessin aiheuttaa asiakkaalle kuluja, koska sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

LASKUTUS

Yritysasiakkaille annamme pääsääntöisesti joko 7 tai 14 vuorokautta maksuaikaa laskulla. Poikkeuksena uudet yritykset joilla ei ole vielä maksuhistoriaa tai yritykset joilla maksuhäiriömerkintä. Yksityishenkilöiltä veloitetaan maksu tuotteen noutohetkellä tai etukäteen.

AINEISTO

Kun tarjouksessa lukee ’valmiista aineistosta’ niin se tarkoittaa että asiakkaan lähettämä aineisto tulee olla leikkurille tai tulostimelle valmis tiedosto sellaisenaan. Tarraleikkurille aineistojen tulee olla vektorigrafiikkaa (esim. pdf tai ai) joissa fontit sisällytettynä tai muutettuina poluiksi. Pelkästään tulostettava tuote voi olla myös bittikarttagrafiikkaa (jpg). Tulostuslaatu riippuu aineiston laadusta, pieniresoluutioisesta kuvasta tulee pikselöitynyt tai sumea lopputulos. Mikäli lähetetty aineisto ei ole painovalmis vaan vaatii tiedostonkäsittelyä, saattaa tästä aiheutua asiakkaalle lisäkuluja.

VIRHEET

Kun asiakas saa hyväksyttäväksi vedoksen/visuaalin, tulee se tarkistaa huolellisesti. Työ toteutetaan visuaalin mukaisesti. Mikäli lopputuotteessa on virhe joka näkyy jo asiakkaan hyväksymässä visuaalissa (esim kirjainvirhe), saatetaan sen muuttaminen veloittaa lisätyönä.

Tulostimien jälki on yksilöllistä, pieni sävyero on mahdollinen tulostimesta tai materiaalista riippuen eikä ole virhe työn laadussa.

SOMEJULKAISUT

Tehdystä työstä saatetaan julkaista kuvia yrityksemme facebook- ja instagram-sivuilla sekä nettisivuilla. Mikäli asiakas ei halua kuvia julkaistavan tai oman yrityksensä nimeä mainittavan, tulee se ilmoittaa erikseen.