Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AUTOTEIPPAUKSET

Ajoneuvon teippaus on paljon enemmän kuin pelkkä nimikointi. Autosi on yrityksesi liikkuva mainos, ympäri vuoden, missä ikinä itse liikutkin. Perinteisen lehtimainoksen hinnalla saat pitkäkestoisen ja näyttävän mainoksen autosi kylkeen vuosikausiksi. Olemme laatineet mallit hintaesimerkkeineen jonka avulla budjetistasi päättäminen helpottuu. Meillä tarjous sisältää aina kaiken suunnittelusta toteutukseen. Hinnat ovat kilpailukykyisiä mutta laadusta emme tingi, käytössä vain alan parhaimmat materiaalit ja 20 vuoden teippauskokemus.

 

TIESITKÖ! että voimme sopia teippauksia myös tavanomaisen työajan ulkopuolelle.

RASKAAMPI KALUSTO

Rekkamiehet ovat intohimoisia.. autoistaan. Niin mekin! Rekkojen teippaukset ovat yksi lempitöistämme. Ymmärrämme pientenkin yksityiskohtien sekä erittäin korkealaatuisen lopputuloksen tärkeyden. Siksi käytössämme onkin vain materiaaleista parhaimmat sekä millintarkka teippaaja.

 

Hinta-arvio liikkuu noin 500-1500euron maisemissa hytin teippaukseen, sisältäen kaikein suunnittelusta toteutukseen, mutta kuten aina, tämä on hyvin tapauskohtainen. Kuvien rekat mahtuvat tähän hintahaarukkaan.

Kysy tarjousta!

 

Teemme myös ELY-teippaukset fluorisoivalla tai heijastavalla teipillä.

Pankkojen heijastavia tarroja, myös itse asennettaviksi, saat kauttamme.

MUUT MENOPELIT

Autojen ja rekkojen lisäksi teippaamme paljon muutakin.

Työkoneita, traktoreita, veneitä, peräkärryjä..

 

Ota yhteyttä!